Monday, July 29, 2013

Ženski polni organ, vagina, genitalije, polni odnos

Jasno je da između muškaraca i žena postoje razlike u načinu na koji se ova tema posmatra. Razlikuju se tumačenja ako sanja muškarac ili žena. Takođe i okolnosti sna.

 Ako žena sanja vaginu, može značiti da se osjeća na neki način neostvareno. Najčešće je to porodica ili majčinstvo. Međutim, često je to neispunjena potreba za kreativnim stvaranjem i željom da iznjedrite neke ideje. Ispunite sebi neku davnašnju želju, nešto što želite, a nikako da dođe na red.

 Kad muškarci sanjaju vaginu, nesumnjiva je veza sa seksualnošću. Kod ovakvih muških snova nema potrebe za tumačenjem, ako se san ne postavi u kontekst.

 Npr. kad muškarac u snu gleda vaginu dok žena urinira, zavisi da li mu se to svidja, ili ne svidja. Ako mu se to gadi, znači da živi pod nekim teretom prošlosti. Obratite više pažnje na sadašnjost, opustite se malo, život je lijep. U drugom slučaju, znači da živite previše stegnuto. Razmislite, da li postoje neke stvari koje ne radite zbog osude okoline ili nekih drugih predrasuda? Nikad ne zaboravite, imate samo 1 zivot, i on je SAMO vaš. Proživite ga onako kako želite, to zavisi samo od vas.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts