Monday, July 29, 2013

Sanjati njivu, livadu, poljanu, baštu

 Livada je jedan od najljepših snova koje možete sanjati. To je mjesto harmonije, unutrašnjeg mira i nježnosti. Ako sanjate livadu, šareno cvijeće, travu ili poljane, već to samo govori da ste zapravo vrlo srećni. Poslije ovakvih laganih snova ljudi se bude čili, veseli i puni snage.

 Ako se u snu na livadi osjećate ružno, ili ako se poslije buđenja osjećate loše, to govori o nekoj disharmoniji ili neravnoteži unutar sebe. Onda san nagovještava da se malo odmorite, prošetate po prirodi, slušate ptice ili potok. Stvari će vam biti jasnije a sve nedoumice će se riješiti lakše nego što ste očekivali.



 Bašta ima veze sa hranom, ali u snu se više veže za plodnost i napredak. Ako sanjate bogatu baštu sa mnoštvom plodova, znači da ste zadovoljni svojim radom i ponosni na rezultate koje ste ostvarili. Ako je bašta suva ili zakržljala, znači da odlažete poslove i obaveze, a u vama se nakuplja griža savjesti. Vrijedno se prihvatite svojih zadataka i ciljeva, bašta će ozelenjeti i početi donositi plodove, a vi ćete biti srećniji bez griže savjesti.

 Ako imate problema sa tjelesnom težinom, priznajte sami sebi šta vas muči i krenite u rješavanje problema.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts