Monday, July 29, 2013

Cigani, čerga, ciganka, gatanje

 U svijesti žena ciganke su najčešće povezane sa gatanjem, a gatanje je opet povezano sa ljubavnim pitanjima. Dakle, ako vam je u snu gatala ciganka, sjetite se osjećaja kad ste se probudili. Da li je u pitanju strah, uznemirenost, radost ili prosto nema nikakvih osjećanja.

 Ako vam je u snu ciganka prorekla veliku sreću, to zapravo znači da još jednom morate razmisliti o nekoj važnoj odluci, životnom ili poslovnom planu. Niste sigurni u svoju odluku. Nemojte prenagliti. Ali isto tako ne razmišljajte ni pretjerano dugo, da ne biste propustili priliku.

 Ako vam je ciganka prorekla nesreću ili žalost, ovo se odnosi na unutrašnju stranu vaše duše. Čega se plašite, imate li strahove, nedoumice, dileme? Odgovor je potvrdan, svi ljudi se ovako ponekad osjećaju. Ako nemate nikakav razlog za tugu ili depresiju, a ipak patite, okrenite ploču. Čovjek je stvoren da bude srećan, a ne tužan.

 Čerga - ako u snu odlazite u cigansko naselje, san je o budućnosti. Sprema vam se nova poslovna ponuda ili neke promjene na poslu. Niste sigurni kako da postupite. San o ciganima ima veze i sa novcem. Ovo je možda savjet da ipak ne treba sve mjeriti preko novca. Prihvatite i manje plaćen posao ako ćete tako biti zadovoljniji, a samim tim i srećniji.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts