Monday, July 15, 2013

Kiša, padavine, poplava

 Kišu možemo sanjati na raznovrsne načine pa tako postoje i raznovrsna objašnjenja. Ako bježite od kiše i uspijete pobjeći, znači da će se vaši sadašnji poslovni poduhvati uskoro isplatiti. Ako ne pobjegnete od kiše, rezultati će doći malo kasnije.
Ako čujete dobovanje kiše po krovu ili kako vam krov prokišnjava, to na vašu kuću dolazi sreća i blagostanje i ispunjava sve koji žive u kući. Što jače kiša pada, više radosti i ljubavi ulazi sa vodom sa neba u vaše kuće i srca.

 Ako u snu udarite nekog na kiši, znači da u životu ne vjerujete svojim prijateljima. O ovome vrijedi razmisliti. Koliko prijateljstva dajete a koliko dobijate zauzvrat? Ako niste iskreni prema prijateljima, popravite se, ali ako oni vas ne vole, jednostavno nadjite druge prijatelje. Svijet je pun ljudi koji se sa vama žele družiti, ne sumnjajte u to.

 Kao što u stvarnom svijetu kiša donosi život i blagostanje na zemlju, tako kiša u snovima osvježava i hrani sve pozitivne stvari koje nosite u sebi. Oslobodite se briga i uživajte u kiši.

 Poplava - sve što važi za kišu, samo još većom brzinom i jačim intenzitetom.

Sanjati kišu

No comments:

Post a Comment

Popular Posts