Monday, July 29, 2013

Varati ženu ili muža u snu, preljuba, razvod, raskid

 Ako žena sanja da je muž vara, ona u stvarnosti nije zadovoljna sama sobom. Nedostatak samopouzdanja. Više pažnje posvetite svom izgledu, ali ne zbog muža već zbog vlastitog zadovoljstva. Odvojite vrijeme za sebe i za stvari koje volite raditi. Za to svaki čovjek mora odvojiti vrijeme, ipak ste sami sebi najvažniji, zar ne?



 Ako žena sanja da vara muža, to znači da joj u životu nedostaje uzbuđenje ili neke zabave, proslave, putovanja ili avanture. Ovaj san nikako ne pričajte partneru, samo ćete stvoriti nepotrebnu zbrku. Ako sanjate preljubu, ne znači i da ćete je počiniti.

 Ne čekajte da vam drugi prirede zabavu, napravite zabavu sami sebi. Nazovite drugarice koje odavno niste vidjeli, idite u kino ili pozorište, a ako ste u mogućnosti, svakako idite na putovanje, po mogućnosti romantičnoprisjećajte se mladih dana i početka ljubavi, osvježite vezu i drugi muškarci vam neće biti potrebni.

 Ako u stvarnosti varate partnera, budite spremni da se nosite sa posljedicama koje vam mogu stvoriti različite neugodnosti.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts