Monday, July 29, 2013

Muški polni organ, erotski snovi

 Kao i kod vagine, značenje je potpuno različito ako sanja muškarac ili žena. Kad muškarac sanja svoj polni organ, znači da je zabrinut za svoju privlačnost, da li se dopada ženama. Predstavlja neku vrstu nesigurnosti. Iz svakog sna se može nešto naučiti. Zauzmite stav. Uvijek postoje žene koje žele baš nekog poput vas. Nema razloga za brigu, samo budite ono što jeste.

 Ako žena sanja muški polni organ, to pokazuje da je usamljena. Nema veze ako ima partnera, nema toliko veze sa seksom koliko za unutrašnjim osjećajem ispunjenosti. Razgovarajte međusobno. Sve nedoumice se mogu riješiti razgovorom. Ako ne mogu tako, onda ne mogu nikako. Svađa i galama će samo pogoršati stvari. Razgovarajte, to je jedino rješenje.

 Ako žena sanja da ima muški polni organ, to znači da je opterećena pretjeranim obavezama. Potreban joj je muškarac da sa svime izađe na kraj. Ne treba da se ustručavate i slobodno zatražite pomoć od muškarca. Ako vam pomaže, postaćete srećnija žena, samim tim širite sreću i svima je bolje. Svakako nađite način da se oslobodite viška obaveza, uopšte vam ne treba vam stres, zar ne?

No comments:

Post a Comment

Popular Posts