Thursday, August 1, 2013

Sanjati lopova, krađu, pljačku, otmicu

 Snovi u kojima se pojavljuju lopovi, pljačke i otmice imaju veze sa vašom okolinom i predstavljaju nesporazume i konflikte.

 Ima jedna stvar vezana uz ovakve snove, a ako je to u pitanju, onda tumačenje nije ni potrebno. Ako ste stvarno bogati i imate punu kuću para i zlata i stvarno strijepite za svoje blago, nije ni čudo da u snu vidite lopove i pljačku. Ne treba toliko da brinete, zapravo, treba nešto para da odnesete u javnu kuhinju, nešto malo u crveni krst i dom za nezbrinutu djecu. Manje para, manje strijepnje.

 Ako niste predstavnik gore pomenute priče, lopovi i krađa u snu vas upozoravaju da povedete računa s kim stupate u poslovne odnose i da još jednom preispitate poslovne ciljeve. Ako nemate pouzdane partnere na koje se možete oloniti, bolje je da malo odgodite poslove.

 Takođe može značiti da sebi nešto uskraćujete bez potrebe, nešto što zapravo sebi možete priuštiti. Novac valjda i služi za to da nam omogući uživanje. Počastite se nečim što već dugo želite.

 Ako vi u snu kradete, ili ako vas pokrade neko poznat, znači da ste u nedoumici vezanoj za odnose sa bliskim ljudima. Vjerujete da ulažete više ljubavi i pažnje nego što vam uzvraćaju. Možda je to samo trenutno neraspoloženje. Razmislite još jednom. Ako stvarno bliski ljudi nisu dobri prema vama, malo se distancirajte, posvetite pažnju sami sebi. Ako volite sebe, i drugi će vas više voljeti.

Popular Posts