Wednesday, August 28, 2013

Sanjati novac, banku, kredit, dugove

 Kredit i dugovi u snu vas upozoravaju da se ne upravljate prema tuđim savjetima. Možda se radi o ljudima koji vam uopšte ne žele dobro. Ako donosite neke važne odluke, saslušajte sve prijedloge i savjete, ali odluku donesite samostalno. Poslušajte unutrašnji glas, intuiciju ili razum, kako vam više odgovara. Niko ne može znati šta je najbolje za vas, to znate samo vi.

 Banka u snu odnosi se na poslovne rezultate. Priželjkujete da vas drugi hvale i da se dive vašim poslovnim uspjesima. Ne zaboravite da su ljudi često zavidni, pogotovo kad je u pitanju novac. Ako, budite iskreni, imate novca i više nego što vam je potrebno, ne bi bilo loše da nekome i pomognete, nikad se ne zna...

 Ako imate kredit i dugove u stvarnosti, to se onda samo preslikava u snove. Nemojte previše brinuti. Dugovi su tu, bez obzira da li se smijete ili tugujete. Radije izaberite ovo prvo, jer ćete ostati i bez zdravlja. Pozitivno gledajte na stvari, a vaš pozitivan stav utiče na to da se stvari razvijaju u pozitivnom smijeru.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts