Wednesday, August 28, 2013

Obuća, cipele, sandale, čarape

 Snovi, svaki na svoj način, simbolizuju stvarnost, tj. ako se malo zamislimo, lako ih je dovesti u vezu sa realnošću. Za šta nam služi npr. obuća? Da hodamo naprijed, da koračamo prema ciljevima. Dakle, san se odnosi na budućnost i ciljeve.

 Ako sanjate novu, čistu obuću, u susret vam dolaze nova poznanstva, najvjerovatnije sudbonosni susret vezan za ljubav ili brak. Prljava i stara obuća znači da brinete zbog porodičnih odnosa, nerazumijevanja ili pak novčanih briga oko izdržavanja porodice. Razmišljajte pozitivno, to će vam olakšati situaciju i razbistriti um. Tako ćete lakše doći do pozitivnih rješenja.



 Velika gomila obuće upućuje da se viđate sa više partnera, pa morate odlučiti koga ćete izabrati. U ovakvim situacijama uvijek slušajte svoje srce. Takođe može značiti da imate previše prijatelja pa se ne možete posvetiti svima. Ne brinite, pravi prijatelji će razumjeti, a oni drugi, sebični, svakako i ne zaslužuju previše pažnje i vremena.

 Ako kupujete obuću, radi se o vašim ličnim ciljevima. Ako ne možete odlučiti koje cipele da kupite, ili kupujete neke koje vam se ne sviđaju, još jednom preispitajte svoje planove kojima se ovih dana bavite.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts