Friday, June 7, 2013

Krv, menstruacija, rane, posjekotine u snu

Sve u svemu asocira na crvenu boju, koja je topla. Zato je to dobro kad vam se javi u snovima, jer podsjeća na vatru u vašoj duši. A ko ima vatre u duši on je veoma veseo.O simbolici boja u snovima moglo bi se pričati na razne načine. Plava boja je boja neba i mora. Zelena boja simboliše travu, a žuta sunce. Zar nije zanmljivo?! Stoga, svi mi ljudi na ovoj planeti treba da se okrenemo prirodi i da čuvamo našu dragu planetu Zemlju od zagađenja. Zar nije ljepše kad se u snovima javi planeta koja je čista i ekološki bezbjedna, nego da pred očima imamo onaj dim iz fabrika i automobila.

Najvažnije je da ne bacate papiriće.A sada da se vratimo na menstruaciju i posjekotine. Menstruacija, za one koji ne znaju, svojstvena je samo ženama. Žene s tim kubure od kad postanu seksualno aktivne, pa sve do poznih godina kada gube tu osobinu.

Rane, tj. posjekotine u snovima treba da budu sanirane. Ako sanjate da ste se posjekli, sanjajte, ako ikako možete da ukažete sebi prvu pomoć, jer će vam u snu, prividno, biti lakše.

Popular Posts